erfgoed Istoir Potuit kasteel

Erfgoed bewoonbaar maken is erfgoed leven geven.

Streven naar kwaliteit, schoonheid en duurzaamheid dat is de rode draad in het verhaal van Istoir.

Waarom Potuit perfect past in de missie van Istoir.

Istoir erfgoed herbestemmen

Project met een historische dimensie

Kiest u voor wonen in Potuit, dan kiest u voor wonen in erfgoed met een geschiedenis: het gebouw of park van een neoclassicistisch kasteel, daterend uit begin 19de eeuw.

Deze historische dimensie kenmerkt de projecten van Istoir. Wij geven sites met een rijk verleden een tweede leven door deze om te vormen tot oorden voor exclusief wonen. De authenticiteit en de schoonheid van deze uitzonderlijke plekken garanderen u een bijzondere woonbeleving.

Istoir Erfgoed herbestemmen
Onderdeel van Camino

Elke plek met een ziel verbouwen wij tot een woonproject met uitstraling, voorzien van alle moderne comfort. Zo creëren wij de woning die u zoekt: een plek waar u graag thuiskomt en uw eigen geschiedenis schrijft.

Istoir volgt zijn eigen weg onder de vleugels van Camino, een succesvol familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Die schaalgrootte geeft ons de slagkracht en expertise om onze bijzondere projecten succesvol uit te voeren.

Maatschappelijk engagement staat hoog op de agenda bij de groep. Elk jaar gaat een deel van onze opbrengsten naar het goede doel.

Istoir Koetshuizen wondelgem

Meer weten over Istoir?

Bezoek onze website